La novena edició del JOVErd


El dissabte 10 de març es celebrà una nova edició del Joverd, el concurs de castells de colles dels instituts que organitzen els Castellers de Vilafranca. Fou la novena edició d’aquesta particular activitat castellera que va tenir com a novetat més destacada d’aquesta edició el canvi d’ubicació. Les obres que s’estan fent a Cal Figarot impossibilitaren que els jardins poguessin acollir com era habitual els participants al Joverd, i es va decidit portar l’actuació al carrer General Prim, tot just davant de Cal Figarot.
En aquesta edició hi participaren cinc centres de Secundària. Els participants van ser convocats a les 10 del matí, per començar el Joverd a les 11.
Els instituts que participaren en aquesta edició van ser, per ordre de sortida, Joves de Sant Elies, Castellers del Foix, Tirallongues del Pou de l’Eugeni, Grimpaires del Montagut i Arreplegats del Milà.
Els participants de l’Escola van quedar classificats en segona posició. Van realitzar un magnífic pilar de 5 i un 3de5 aixecat per sota.