Carnaval 2024: Candy & desserts


El passat divendres 9 de febrer, l’alumnat de l’escola va poder celebrar la tradicional festa de Carnaval de l’escola.

Enguany, com ja es fa des de fa uns anys per treballar l’autonomia i la vinculació de l’alumnat en la presa de decisions de les activitats i festes que se celebren a l’escola, l’alumnat de Mestral va dissenyar la temàtica de la festa des d’Arts & Crafts. Primerament, van investigar diferents temàtiques i les possibles disfresses des d’I3 fins a 6è, i, el professorat, inclòs. Un cop les van tenir, van escollir les 4 que més els agradaven i van presentar, en anglès, les 4 propostes a un equip de mestres que després d’escoltar-los i fer-los diverses preguntes van escollir i votar una de les propostes. Finalment, la proposta escollida i a desenvolupar va ser: Candy & Desserts. Un cop escollida la proposta, l’equip docent va rebre les diferents propostes de disfresses pensades per l’alumnat de Mestral i van presentar-los-les a l’alumnat
perquè poguessin elaborar la seva disfressa.

La previsió de pluja ens va obligar a canviar el format de la festa, però igualment vaser un èxit.

Durant el matí, l’alumnat de Primària va poder gaudir de diferents jocs d’interior pensats i conduïts per l’alumnat de Gregal, 1r d’ESO. S’ha de dir que tot l’alumnat de Primària va passar-s’ho molt bé duent a terme les diferents propostes que els companys i companyes de Gregal els van anar proposant.

A la tarda, tota la comunitat educativa (alumnes, mestres i famílies) vam poder gaudir d’una mini rua de lluïment de disfresses al camp gran de l’escola i dels balls que els diferents cursos havien preparat amb molta il·lusió per acabar una setmana esbojarrada que va començar una setmana abans, divendres 2 de febrer, amb l’arribada de les dues reines Carnestoltes i la seva comitiva.

A continuació us deixem les fotografies que es van fer els diferents grups amb la disfressa creada a classe.