Acte de lliurament de premis dels Jocs Florals Escolars de Catalunya.


Dijous 17 de maig, a la Casa del Mar, es va celebrar la Final Territorial del V Certamen dels Jocs Florals Escolars de Catalunya.

Les alumnes Foix Peris Giralt, de Montjuïc B, i Paula Martí Cabezas, de Subirats A, hi van assistir amb els seus relats preseleccionats, “Tot és possible” i “Amor infinit”, respectivament.

En un acte que va reconèixer tots els participants i va comptar amb l’actuació del grup de vent Silver & Black, de l’Escola Municipal de Música Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramenet, un jurat format per diversos membres dels serveis educatius catalans i especialistes en literatura juvenil i infantil va donar a conèixer els guanyadors de cada categoria.

Entre lectures i música, totes dues van poder gaudir, amb les seves famílies, d’un matí en què la paraula i la cultura van ser les protagonistes.

La Paula, a més, va guanyar aquesta Fase Territorial i ha passat a la final nacional, que tindrà lloc dissabte 16 de juny en un acte a Barcelona.

La cinquena convocatòria dels Jocs Florals Escolars de Catalunya s’adreça als centres d’educació primària i educació secundària obligatòria amb la finalitat d’estimular l’expressió escrita dels alumnes, aprofitant una tradició cultural ben arrelada a Catalunya que molts centres escolars de fet ja celebren als seus municipis o comarques.

Adjuntem algunes fotografries de l’acte i els textos guanyadors.

Text Paula Martí

tot és possible (1) (1)