Resum del dia a dia de 2n d’ESO B d’algunes activitats del 1r trimestre


Text escrit per Nàdia Balaguer i Paula Ruz:

Fa unes setmanes tota l’escola va celebrar la setmana de la ciència, al nostre curs, va venir la doctora Anna Novell, que ens va fer una xerrada sobre el seu treball, ella es dedica a investigar a l’Associació de Dones Investigadores i Tecnològiques de Catalunya (AMIT-CAT).

Dimarts dia 13 de novembre a la tarda, vam fer un taller de manualitats amb els nens i nenes de P-5 de l’escola, els vam ajudar a crear un molí de vent.
Finalment, vam veure les exposicions del passadís de grans filòsofes i científiques que encara no coneixíem, a part de Marie Curie, com per exemple: Marietta Blau…

La setmana passada a classe de matemàtiques, vam començar a veure què era l’Àlgebra, va ser molt interessant aprendre els orígens i com s’utilitza ara.

Dijous a la tarda, a la classe d’anglès oral, el nostre professor, en Douglas, ens va anunciar la nova obra de teatre que realitzarem aquest curs. Per començar, vam dividir la classe en dos grups, cada grup representarà la mateixa obra però cada nen i nena farà un o més personatges diferents. En Douglas ens va repartir els papers de l’obra, i seguidament vam repartir-nos els personatges. L’obra és titulada “Macbeth”, i és de William Shakespeare, tots estem molt emocionats per començar a interpretar-la.