Projecte “Globalització i Drets Humans”


L’alumnat de Castellet ha acabat el primer trimestre amb l’elaboració d’un projecte relacionat amb el tema que ha englobat totes les activitats de l’àrea de Ciències Socials des del setembre. LA GLOBALITZACIÓ.
Tots ells i elles s’han convertit en repòrters i han elaborat una plana de diari, d’una publicació imaginària, creada i dissenyada per ells, que posa de manifest les conseqüències més crues de la Globalització relacionades amb els drets humans.
En aquest món de problemes transnacionals i nous actors globals que han superat, fa temps, la lògica dels estats, no es pot aturar aquesta globalització no sostenible aixecant murs i imposant aranzels. La resposta no passa per trencar cadenes de subministrament i tancar els ulls a les violacions de drets que es cometin més enllà de les nostres fronteres. Per defensar el model social europeu necessitem que la resta del món també tingui els seus drets garantits.
L’alumnat ha realitzat una exposició amb els seus treballs que ha servit per fer una presentació oral de les seves propostes per a tots els seus companys/es de classe.