Premis Crea joves a alumnes de l’Escola


El dia 18 de maig va tenir lloc a l’auditori de Vilafranca el lliurament dels premis crea jove2016 a la millor idea emprenedora i a la millor proposta d’Emprenedoria social.

Del total de 96 projectes presentats en total, en la categoria de premi a la millor proposta d’emprenedoria social, aquest va recaure en el projecte fet per les alumnes del Montagut Maria Dolorea, Alina Olsson, Eva Raventós i Maria Sabater amb un projecte pensat per a la gent gran que consisteix en la creació d’una polsera interactiva que avisa a les persones que han de prendre moltes pastilles al dia que és l’hora de prendre’s aquella que li correspon.
Dos dels quatre finalistes al premi a la millor idea emprenedora eren també alumnes de l’Escola.
1) El projecte presentat per Carlota Castellano i Mireia Canals era el de la creació d’un dispositiu per al carretes de la compra que anava sumant tot el que s’hi posava a dins i que permetia a la caixa tenir la factura de la compra feta i estalviar el temps de deixar els productes a la cinta, i fer que els caixers els passessin pels lectors de preus.
2) El projecte presentat per Jordi Badia i Gina Codoni era la idea de fer una app que permetés als clients identificar en quina part del supermercat de gran superfície hi havia els productes que cercava.

A tots ells enhorabona.

(Text de Josep Maria Lluró)

Sin título