L’espai de lleure El Pinar als afores de Canyelles (Garraf) va acollir una activitat que ja és tradicional per a l’alumnat de 3r d’ESO fins a 2n de Batxillerat: un concurs de cuina en el que participen els quatre cursos de Secundària en grups de 5-6 persones. Prèviament cada grup ha triat un menú per a la celebració de la Castanyada, ha elaborat un pressupost i s’ha repartit les tasques; en arribar a l’espai de El Pinar i després d’un bon esmorzar, cada grup es situa en la seva barbacoa, sota la supervisió del professorat acompanyant (que també elabora el seu propi menú), i emprèn la tasca de fer el menjar entre riures i música.
Aquest any, el grup de Mediona va destacar per la implicació de tot l’alumnat en la tasca i, tot i ser la classe debutant en el concurs, es van endur tres dels quatre premis.
Enguany els quatre equips guanyadors van ser, per ordre de quart a primer:
Quart Premi: 3r d’ESO, per l’originalitat en la presentació
Tercer Premi: 3r d’ESO: Elaboració d’un menú sencer; primer i segon plat amb postres.
Segon Premi: 2n de Batxillerat. Elaboració exitosa d’un exquisit Rissotto
Primer Premi: 3r d’ESO. Elaboració d’una paella de conill. Excel·lent implicació de l’equip i millors resultats.
L’Equip guanyador, tots del grup Mediona, a punt de menjar la paella de conill elaborada per ells.