Excel·lent participació dels equips de l’Escola Montagut a la Jr.FLL i FLL


El passat cap de setmana, 27 i 28 de febrer de 2016, es va celebrar a l’escola municipal del música i auditori del Vendrell, la First Lego Legaue. Un torneig de robòtica, ciència i tecnologia per a nens, nenes i joves d’edats compreses entre els 6 i 16 anys.

Hi va haver una gran participació d’alumnes de l’Escola. Diferents grups que van preparar el torneig des de les activitats extraescolars de robòtica, i un equip de 2n ESO que ho va fer des de l’assignatura curricular de tecnologia i robòtica.

La temàtica del  torneig tenia relació amb el reciclatge i portava per nom TRASH TREK.

Els equips es van estar preparant durant molts mesos per dur a terme les 3 principals parts del torneig: un projecte científic per trobar solucions innovadores i aplicables a la vida real sobre el reciclatge. La demostració, mitjançant un cartell il·lustratiu, dels valors FLL (imaginació, creativitat, treball en equip, descobriment, inclusió, coopertició…) i el joc del robot, on amb l’ajuda dels seus robots Mindstorms EV3, van haver de superar el màxim nombre de missions d’un tauler de joc temàtic.

La convocatòria va ser de 20 equips, i volem destacar que els equips del Montagut van fer un paper impressionant, guanyant 2 premis molt importants: El premi al comportament del robot (màxima puntuació al joc del robot) i el premi als valors FLL (exemple de respecte, inclusió, treball en equip i coopertició).

Des de l’Escola Montagut volem felicitar a tots el participants de la FLL, i encoratjar-los a seguir creient amb la ciència, tecnologia i sobretot amb els valors FLL.

Moltes felicitats  tots!

(Text de Roger Santó)