Concurs de Mones De Pasqua – Montjuïc


Aquesta activitat ha estat una nova experiència, que ens ha encantat, i ens ho hem passat genial fent-la. Va ser molt divertit perquè, a part que tothom s’ho va passar molt bé, ens va ajudar a desconnectar, ja que era l’últim dia d’escola abans de la Setmana Santa.
L’activitat consistia de guarnir una mona de Pasqua. Cadascú va portar els ingredients i el que necessitava, un barret de cuina, un davantal i estris de cuina. Era lliure i individual i va haver-hi gent que ho tenia planificat i d’altres que van improvisar.

Cadascuna de nosaltres va fer diferent decoració, i la manera de presentar-ho però, totes tres vam utilitzar “pa de pessic, galetes, Kit Kat, Kinder Bueno, ous de xocolata, plomes, Lacasitos, colorants, Nutella o Nocilla”, etc. I a partir de tenir tot això sobre la taula, cadascuna va fer-ho a la seva manera, n’hi havia de més grans, i de més petites, però totes molt “mones”!

Teníem dues hores i ens pensàvem que no acabaríem, però ens van sobrar uns 30 minuts, que vam estar mirant les mones dels nostres companys.

En acabar van venir els alumnes de 2n d’ESO i alguns professors, i van votar. Es van numerar les mones per facilitar la votació. Finalment va sortir un guanyador de cada classe: Montjuïc A: Blanca Morales-Arce, Montjuïc B: Ariadna Samper, i Montjuïc C: Clàudia Gallardo.

A casa vam comprovar com n’estaven de bones!!!

rbthdr
rbthdr
btrhdr
rbthdr
rbthdr
btr
rbthdr
rbthdr
btrhdr