Bones notícies matemàtiques


Acaben d’arribar els resultats de les proves Pangea a nivell estatal i de les proves cangur a nivell català.

Carlota Esclassans ha quedat la primera de tota Espanya de la seva categoria amb una puntuació de 60 punts sobre 60. Ha estat la millor aluman de tots els presentats a nivell espanyol. La felicitem molt i n’estem molt orgullosos

WhatsApp-Image-20160520 (2) WhatsApp-Image-20160520 (1) WhatsApp-Image-20160520 Carlota Esclassans

Oriol Giró ha obtingut en aquestes mateixes proves un molt bon resultat.

Mireia Filella, la més jove de tots, ha quedat entre 25% d’alumnes amb més bon resultat.

Pel que fa les proves Cangur, per primera vegada aquest any presentàvem alumnes a tots els cursos de l’ESO. Ens acaben d’arribar els llistats dels alumnes que són dins del 5% amb més molt bon resultat.

A 1r d’ESO Hans Schiess González es troba entre el 0,5% d’alumnes amb més bona puntuació.

A 2n d’ESO Foix Regull Sabaté se situa entre el 1,8% mentre que Chadi Saheli Mamouni es troba entre el 2,7% d’alumnes amb millors resultats.

Pel que fa a 3r d’ESO Ruth Mata Curto és dins del 4,7% d’aquesta tipologia d’alumnes.

Finalment, Marc Almirall de 2n de Batxillerat s’ha col·locat entre el 3,6% d’alumnes amb millors resultats de la seva categoria.

Tot i ser molt bones notícies, la millor de totes és que enguany el nombre d’alumnes de Montagut que s’han presentat tant a les proves Pangea com a les proves Cangur ha estat  més alt que mai. L’entusiasme i l’interès que han mostrat el alumnes en la realització de les proves representen per a l’Escola el millor dels resultats.

(Text de Josep Maria Lluró)